Φιλικό Golden Retriever σταματά και αγκαλιάζει κάθε άτομο που βλέπει στους περιπάτους του

Η πίστη και η αγάπη του σκύλου, το καθιστούν τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κάθε ιδιοκτήτης σκύλου. Αν και τα περισσότερα σκυλιά δείχνουν την αγάπη τους στους ανθρώπους με το κούνημα της ουράς και με φιλιά, η Louboutina (ή η Loubie σε συντομία), είναι ένα αξιολάτρευτο Golden Retriever, που δείχνει την αγάπη της μέσα από αγκαλιές.

Κάθε φορά που η Loubie περπατάει με τον ιδιοκτήτη της, Cesar Fernandez-Chavez, δεν είναι ποτέ μια τυπική βόλτα. Ο απίστευτα φιλικός σκύλος επιμένει να σταματάει και να χαιρετά τους ξένους. Όταν σταματούν να την χαϊδέψουν, η Loubie δείχνει την αγάπη της, αγκαλιάζοντας τους, τυλίγοντας τα μπροστινά της πόδια γύρω από τα πόδια τους.

Σύμφωνα με τον Fernandez-Chavez, η Loubie έμαθε να συμπεριφέρεται έτσι από μόνη της, και λατρεύει να αγκαλιάζει τους ανθρώπους, έστω και αν της είναι εντελώς άγνωστοι. Εξαιτίας της συμπεριφοράς αυτής, οι καθημερινές βόλτες της Loubie γύρω από την πόλη της Νέας Υόρκης είναι πολύ όμορφες.


«Δεν είναι απλώς μια συνηθισμένη βόλτα», είπε ο Fernandez-Chavez στο The Dodo. 
«Είναι μια βόλτα με αγκαλιές.  Επομένως δεν πρέπει να πάμε πολύ μακριά».

Προτού η Loubie αγκαλιάσει κάποιο άνθρωπο, θέλει να του κρατήσει το χέρι.  Η συγκεκριμένη παράδοση με τα χέρια, ξεκίνησε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2014, αμέσως μετά που ο Fernandez-Chavez βγήκε από μια μακροχρόνια σχέση.

Σε μια συνέντευξη στο The Dodo, ο Fernandez-Chavez εξήγησε,

«Άρχισε να σηκώνεται και να αρπάζει το χέρι μου με τα δύο πόδια της και στη συνέχεια
να βάζει το ένα της πόδι πάνω από το άλλο της πόδι.
Θυμάμαι να αστειεύομαι με τους φίλους μου,
«Τουλάχιστον έχω κάποιον που να μου κρατά το χέρι του Αγίου Βαλεντίνου».

Σύντομα έγινε η αγαπημένη της δραστηριότητα και άρχισε να τραβά την προσοχή του κόσμου όποτε έβγαινε βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Από τότε, σε κάθε περίπατο, η Loubie ήθελε πάντα να κρατάει χέρια. Ήταν φυσιολογικό πλέον για αυτή, αλλά οι περαστικοί δεν μπορούσαν να μην σχολιάζουν την ενέργεια της.

Μερικά χρόνια μετά, η Loubie άρχισε να δείχνει την αγάπη της με διαφορετικό τρόπο. Μέσα από αγκαλιές.

Άρχισε να τυλίγει τα πόδια της γύρω από τα γόνατά του.  Αρχικά, για τον Chavez ήταν παράξενο, αλλά τελικά της επέτρεψε να συνεχίσει να το κάνει.

Και από τότε, η συνήθεια της να αγκαλιάζει, όχι απλά συνεχίστηκε αλλά έγινε πιο δυνατή.

Η Loubie άρχισε γρήγορα να κάνει αγκαλιές και σε άλλους. Απολαμβάνει να κάνει φίλους και να δίνει αγάπη.

«Αρχικά, έτρεχε στους γείτονες που ήξερε,
και όχι απλά ακουμπούσε πάνω τους,
αλλά άρχισε να τους αγκαλιάζει. Έπειτα άρχισε να αγκαλιάζει
και τυχαίους ανθρώπους που μας πλησίαζαν».

Η Loubie έγινε γρήγορα διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρόλο που η Loubie μοιράζει γενναιόδωρα αγκαλιές σε άλλους, εντούτοις δεν θα αγκαλιάσει τον οποιοδήποτε. Μερικές φορές είναι πολύ επιλεκτική και αγκαλιάζει μόνο εκείνους με τους οποίους νιώθει ότι ταιριάζει.

Μερικές φορές οι άνθρωποι τρέχουν και της ζητούν μια αγκαλιά, αλλά ο Τσάβες τους εξηγεί ότι πρώτα πρέπει να συνδεθεί μαζί τους. Όταν όμως κάθεται δίπλα σε κάποιον, τότε είναι πολύ πιο πιθανό να συμβεί.

Η Loubie λατρεύει να αγκαλιάζει τους ανθρώπους – δεν θα το έκανε αν δεν το ένιωθε. Αλλά και οι άνθρωποι που αγκαλιάζει σαφώς και το λατρεύουν.

Αν θέλετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες με την Loubie να αγκαλιάζει ανθρώπους, ακολουθήστε την σελίδα της στο Instagram.Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.